Time In A Bottle

Time In A Bottle

Time in a bottle is een vrolijk, licht melancholisch muziekprogramma, waarin Mouna Goeman Borgesius onderzoekt wat voor rol de muziek van de afgelopen veertig jaar in haar leven heeft gespeeld. Soms doet ze dat alleen, soms samen met haar vrienden uit de theater- en filmwereld. Kleine beeldende verhaaltjes over het verleden dat ze met elkaar delen, waarin muziek de verbindende factor is. Kon je de tijd maar vasthouden! Of toch maar liever niet?

Zondag 20:00 – 21:00 uur

Terugluisteren podcasts

Datum Titel
18 maart 2018 20:00 Time In A Bottle 003

Je hoort Jim Croce, Led Zeppelin, The Bee Gees, Ramses Shaffy, The Band en Bill Withers.

11 maart 2018 20:00 Time In A Bottle 002

Om 20:00 uur Mouna Goeman Borgesius met de tweede uitzending van Time In A Bottle. Dit keer maakt Mouna met Margot Dames en Lisa de Rooy een muzikale reis. Met muziek van Charles Aznavour, David Bowie, David Sylvian & Ryuichi Sakamoto, Eddie Verder, Michael Kiwanuka en Ned Doheny.

21 februari 2018 16:19 Time In A Bottle 001

Time in a bottle is een vrolijk, licht melancholisch muziekprogramma, waarin Mouna Goeman Borgesius onderzoekt wat voor rol de muziek van de afgelopen veertig jaar in haar leven heeft gespeeld. In de eerste show muziek van Neville & Alen Toussaint & The Stokes, Crosby, Stills, Nash & Young, Francis Lai, Deodato, Julie London, Billie Holliday en Duke Ellington.

Deel dit op