40UP Radio Nieuws

2 uur DJ DNA in de studio!

Urban Dance Squad dj, en house pionier, DJ DNA is bijna 2 uur te gast in de 40up Studio met Bram van Splunteren. Met unieke platen uit zijn vinyl collectie, en prachtige verhalen over...

Ode aan de Blues

Vandaag in Stormy een ode aan de Blues.. Je hoort muziek van Aretha Franklin, The Paul Butterfield Blues Band, Snooky Pryor, Lazy Lester, Billy Boy Arnold en Sugar Blue.

Olabelle Live 2007

Amy Helm is de dochter van Band-drummer Levon Helm en oprichtster van de folk, country en gospelband Olabelle. In 2007 debuteerden ze in Nederland op het Blue Highways Festival in Utrecht en hun optreden...

Hello 2019, Goodbye 2018!

Namens de medewerkers en presentatoren van 40UP Radio wensen we jullie een mooi, gezond en muzikaal 2019! Ook dit jaar willen we onze luisteraars blijven verrassen met tijdloze muziek en mooie programma’s.  

Best of The Black Keys

Harry de Winter draait vandaag een uur lang het beste van de The Black Keys in Wintertijd!

Boudewijn de Groot in Encore!

Marc Stakenburg is in gesprek met niemand minder Boudewijn de Groot. Een verrassend en intiem gesprek met onverwachte kanten van de legendarische zanger, met uiteraard ook aandacht voor zijn nieuwe album Even Weg. Zijn...

Muziek van Tijd tot Tijd

Elke track heeft te maken met het fenomeen ‘tijd’. Jan Emous draait nummers van Neil Young, Kevin Ayers, The Guess Who, Moloko, Booker T & The MG’s, Percy Sledge, Gerry Rafferty en Ekseption.

Radio Ritmundo XMassengers

Een Kerstuitzending van Stan Rijven met gospel muziek van The Staple Singers, Pilgrim Travellers, Sister Rosetta Sharpe, Mahalia Jackson, Sister Wynona Carr & Joe May en Reverend Kelsey.

Marts Kerstspecial

Vandaag het laatste 2 delen van OLM in kerstsfeer. Je hoort weer de niet alledaagse kerstnummers dit keer van Dolly Parton & Chicago, Dion, Paul McCartney, Charlie Parker en Calexico.