ADVERTEREN

Adverteren op 40UP Radio

Met een stevige database van trouwe fans is 40UP Radio een ideaal platform voor sponsoring en adverteren. Dit kan bij  40UP Radio op verschillende manieren.

Sponsoring van onze zender of een van de programma’s / podcasts
Het is mogelijk om gehele zender of een specifiek programma op 40UP Radio te sponsoren. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw bedrijf of product voor korte of lange tijd aan onze zender of een van onze programma’s te verbinden. Dit kan bijvoorbeeld door een audioboard (” dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door”). Interesse? We hebben voor diverse budgetten mogelijkheden. Neem contact op met ons op via mail.

Display/Banner op de website
Onze veel bezochte website www.40upradio.nl is een ideale plek voor banner advertenties. Het is mogelijk om op de home page een advertentie te plaatsen maar dit kan ook op een specifieke dj pagina of programma pagina.
Radiocommercials en banners direct gerelateerd aan muziek, zoals live events (concerten, festivals, thema-avonden), muziekreleases (CD/digital), kunnen rechtstreeks bij 40UP worden ingekocht. Kies voor een brede exposure door een combinatie van audio, display en een winactie. Mail ons voor een scherp voorstel.

Sponsoring van 40UP feesten en festivals
Naast promotie via 40UP Radio, bestaan er ook mogelijkheden om uw merk of dienst onder de aandacht te brengen bij de ruim 60 feesten 40UP feesten en festivals die jaarlijks door het hele land gehouden worden. Breng u product of dienst direct in contact met tienduizenden 40UP bezoekers. Mail voor meer details met 40UP.nl

40UP.nl