Stormy

40upRadio_website_Programma-header_Stormy

Muziek voor liefhebbers van eigenwijze muziek. Felix bespeelt zijn eigen jukebox vol associaties, herinneringen en aanbevelingen van luisteraars. Een weergaloze mix van jazz, soul, blues, funk en indie.

Maandag 22:00 – 23:00 uur

Terugluisteren podcasts

Datum Titel
25 april 2020 12:00 Stormy 184 – Duke Ellington special (2)

Dit keer de tweede aflevering gewijd aan The Duke (Ellington) met covers van zijn werk van o.a. Steely Dan, Oscar Peterson, Joe Jackson en Dr. John.

8 april 2020 14:30 Stormy 183 – Duke Ellington special (1)

Stormy is weer terug! Felix Rottenberg draait minder bekend werk uit het indrukwekkende oeuvre van Duke Ellington, die veel popmusici heeft beinvloed: Frank Zappa, Stevie Wonder en Steely Dan bijvoorbeeld.

9 maart 2020 22:00 Stormy 182

Deze uitzending begint met twee nummers van Duke Ellington en zijn Big Band van het album New Orleans Suite. Misschien wel het mooiste wat er ooit gemaakt is. Ook al is het muziek uit de jazz van de jaren 50, het blijkt vaak dat Nederlandse popmusici het hoog achten: Herman Brood, Bertus Borgers, Jan Akkerman en Brainbox en Hermine Deurloo.

2 maart 2020 21:00 Stormy 181 – All that Jazz

Vandaag een uitzending waarbij de jazz centraal staat. Met muziek van andere anderen Dr. John, Duke Ellington, Kamasi Washington, Jules Holland and Miles Davis.

24 februari 2020 22:00 Stormy 180

Vandaag hoor je muziek van andere anderen Black Pumas, Leon Bridges, The Teskey Brothers, Nathaniel Rateliff, Blind Pilot, Edward Sharpe & The Magnetic Zeroes , Donovan en Bobby Oroza.

17 februari 2020 22:00 Stormy 179

Vandaag muzikale twee-linkjes back 2 back met muziek Black Pumas, Lady Wray, The War & Treaty, Robert Finley, Curtis Mayfield en Ruby Velle & The Soulphonics.

10 februari 2020 22:00 Stormy 178

Vandaag hoor je muziek van andere anderen Iggy Pop also chansonnier met prachtige liedjes van zijn album ‘Après’; The Analogues met I Want You, een formidabele uitvoering die niet te onderscheiden valt van de Beatles uit 1969; Sweet Jane in een live uitvoering door Lou reed; het recentelijk op Spotify vrijgegeven semi-instrumentale nummer van David Bowie: Nuts; Super Salesman van Kevin Ayers, evenals Iggy Pop, zanger met een prachtig bas geluid. In de finale Jan Akkerman met Don Giovanni van zijn recente album.

27 januari 2020 22:00 Stormy 177

Vandaag een lopen de temperaturen op want je krijgt een uurtje met Latin en Cuban en veel conga’s. Je hoort Ruben Gonzales, Cheo Feliciano, Willie Rosario, Tommy Olivencia, Buena Vista Social Club, Ibrahim Ferrer en Orlanda “Chachaito” Lopez.

13 januari 2020 22:00 Stormy 176 – De nieuwe generatie Nederlandse popmusici

Vandaag in de show de nieuwe generatie Nederlandse popmusici. Een aantal zijn zelfs populair buiten onze landsgrenzen. Je hoort Jeangu Macrooy, Naarz, WIES, Pip Blom, JOHAN en een finale met JB Meijers, Barry Hay en Danny Vera met een cover van Roy Orbison’s Blue Bayou.

30 december 2019 21:00 Stormy 175

Een eindejaarsuitzending met Benjamin Herman als gangmaker. Je hoort Cannonball Adderley met het schitterende Mercy Mercy. Verder muziek van Wayne Shorter, Oliver Nelson, Jan Akkerman en Thijs van Leer met een mooi arrangement van de jaren 70 hit Sylvia.

23 december 2019 12:00 Stormy 174 – New Orleans Jazz Kerstspecial

Vandaag een kerstuitzending met New Orleans Jazz. Je hoort muziek van Trombone Shorty, Kermit Ruffins, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald en een prachtige uitvoering van St James Infirmary door Dr. Michael White.

16 december 2019 22:00 Stormy 173 – Waar soul en blues elkaar ontmoeten

Vandaag is de rode draad de plek waar soul en blues elkaar ontmoeten. Je hoort muziek van The Teskey Brothers, The War and Treaty, The Marcus King Band, Robert Randolph en Black Pumas.

9 december 2019 22:00 Stormy 172 – Anderson Paak

In Stormy (172) staat de Amerikaanse HipHop zanger Anderson Paak centraal. Vorig week werd bekend dat hij geboekt is voor Pink Pop 2020. Paak is een aanstekelijke zanger en musicus in de Los Angeles hiphop scene waar de samenwerking tussen musici maximaal is. Smokey Robinson zong mee op het laatste album ‘Ventura' van Paak; Kendrick Lamar speelt mee op verschillende tracks; Dr. Dré, rapper en producer is de bondgenoot van Paak die op zijn beurt weer producer is voor de zangeres Jhené Aiko. In de rubriek ‘music of my live’: James Brown, de grootvader van de HipHop, zijn nummer Funky Drummer wordt als de oergrammatica van de hiphop beschouwd.

2 december 2019 22:00 Stormy 171

Je hoort muziek van Michael Kiwanuka, Hannah Williams, Saun & Starr, Gladys Knight & The Pips, Harold Melvin & The Blue Notes, Joe Goddard en Marvin Gaye & Tammi Terrell.

11 november 2019 22:00 Stormy 170 – Michael Kiwanuka

Vandaag een uitzending rond Michael Kiwanuka. Zijn nieuwe album Kiwanuka is net verschenen en wordt bejubelend ontvangen door de critici. Dus vandaag in de hoofdrol Michael Kiwanuka in Stormy.

4 november 2019 22:00 Stormy 169 – Amazing Grace

De net uitgekomen film met de registratie van het gospelconcert door Aretha Franklin in januari 1972 in de Baptist Church in Los Angeles, is meesterlijk, alsof je bij het concert zit. Franklin was 29 jaar oud, zong beter dan ooit, opgezweept door het het Southern Californian Gospel Choir van de swingende dominee James Cleveland. Franklin laat horen dat blues en soul schatplichtig zijn aan de gospel. Zo zingt ze Wholy Holy van Marvin Gaye. Amazing Grace, het titelnummer een prachtige gospel traditional uit 1772 is een tien minuten durend nummer - Felix draait het in zijn geheel. De gospel zangeres, jarenlang the Queen of Gospel genoemd, Carla Ward, zit vooraan in de kerk, van haar horen we in Stormy een opname uit 1960: How I Got Over. Mick Jagger en Charlie Watts waren op het zelfde moment in Los Angeles om Exile on Main Street af te mixen; ze staan achterin de kerk, Jagger klapt fanatiek mee, daarom in de rubriek ‘Music of My Live’, het nummer 'Shine a Light' waarvan gezegd wordt dat het beïnvloed is door Aretha’s gospelconcert. De band die Franklin begeleidde bestond uit musici die jarenlang met haar samenspeelden, waaronder de uitstekende bassist Cornell Dupree, van hem horen we een mooie blues met gospel-tinten van zijn album ‘Doin’Alright' uit 2011.

28 oktober 2019 22:00 Stormy 168 – Jon Cleary & John Scofield

Dit keer een uitzending rondom de pianist Jon Cleary en de gitarist John Scofield, beide treden deze week op in Nederland. Cleary verdiept zich in sinds zijn 17e in de canon van New Orleans muziek; Fats Domino, Allen Touissant maar ook Johnny Guitar Watson en Eric Burdon. In de rubriek Music Of My Live Banku muziek uit Ghana en Nigeria van mr. Eazi en Jamaicaanse muziek van Mavado.

21 oktober 2019 22:00 Stormy 167

In Stormy veel hiphop, jazz en soul. Uit de Londonse muziek scene Nubya Garcia, voortreffelijk saxophoniste en bandleider en de meesterlijke neojazz en Afrobeat band ILL Considered. Uit Chicago de rapster Noname en de band van Donnie Trumpet & The Sociale Experience; uit Philadelphia de zangeres en rapster Tierra Wack. In de rubriek Music of My Live, draait Felix Gotcha, zijn favoriete nederfunk band (uit Haarlem), die in jaren negentig furore maakte en een comeback had in 2005.

14 oktober 2019 22:00 Stormy 166 – Ginger Baker

Vandaag een uitzending rondom de uitzonderlijke Engelse drummer Ginger Baker, die op 6 oktober j.l op tachtigjarige leeftijd stierf. Baker begon zijn carrière in 1961 in de bluesband van Alexis Korner, aangemoedigd door Charley Watts, Felix opent de uitzending met de hit 'White Room' van Cream, de superband die Baker vormde met Eric Clapton en bassist Jack Bruce. Baker is sterk beïnvloed door de drumtechnieken van de jazz legende Art Blakey -Baker maakte altijd gebruik van twee bass drums, dat ontleende hij aan Blakey- in 1973 speelden Blakey en Baker samen in een indrukwekkende jamsessie (Felix zoekt naar de opnamen daarvan). Na Cream volgde de superband Blind Faith, met Steve Winwood, in Stormy het nummer 'I’am a Man' dat Winwood op achtienjarige leeftijd schreef. Na Blind Faith trok Baker naar Lagos in Nigeria waar hij een studio bouwde en veel muziek opnam met Fela Kuti, in Stormy hun geweldige funky nummer ‘ Let’s Start’. Van Clapton horen we ‘Autumn Leaves’ een beetje kitsch maar toch mooi. Baker besluit de uitzending met het titelnummer van zijn laatste album Why, uit 2014.

7 oktober 2019 22:00 Stormy 165

Via de hip hop muziek van Samba the great, NxWorries&Anderson Paak, horen we Motown legende Smokey Robinson die na jaren afwezigheid meezingt op het in april verschenen album van Anderson.Paak, daarom aansluitend goede soul van Smokey uit de jaren zestig, David Ruffin en Jr. Walker and the all Stars. De nieuwe rubriek Music Of My Live staat stil bij de zondag op tachtig jarige leeftijd overleden meester drummer Ginger Baker, die doorbraak met de superband Cream, daarna, U bent gewaarschuwd luisteraar, pittige Hiphop (haak niet af) van Flying Lotus en Kendric Lamar. De uitzending wordt besloten met goed soul van Lady Wray.

30 september 2019 22:00 Stormy 164 – Sampa the Great

In deze nieuwe uitzending van Stormy aandacht vooruit Sampa the Great, singer songwriter en poëet. Haar bijzondere hip hop muziek is beïnvloed door Afrikaanse muziek -Sampa werd geboren in Botswana- en spirituele neo soul. Tegenwoordig speelt ze een grote rol in de hip hop muziek scène van Sydney, Australië. Sampa speelt eveneens samen met het gezelschap Mandarin Dreams uit Melbourne. The Steam Down Family, hiphop,jazz en soul platform uit Zuid-oost London, met haar befaamde woensdagavond jamsessions is voor Sampa een vast podium als ze in Europa is. Steam Down doet denken aan Wicked Jazz connection en haar befaamde Amsterdamse zondagavond sessions, daarom een keuze uit hun repertoire. Tevens kent Stormy op het halve uur van de show voortaan de rubriek Music of My Life, de mooiste muziek uit het archief van Felix, vrienden en luisteraars.

23 september 2019 22:00 Stormy 163

Via de erergast Raphael Saadiq van deze maand in Stormy ontdekte Felix de Queen Of The Indie Soul, Conya Doss, haar veelzijdige kijk op muziek en haar platenkast bepalen de speelijst van deze uitzending, met een bijzonder juweeltje: Prince (met een schitterende funky gitaarsolo) en Stevie Wonder in So Wath the Fuss van Stevie Wonder’s album A Time to Love en een live duet van Bonnie Raitt and Norah Jones.

16 september 2019 22:00 Stormy 162

In deze aflevering van Stormy zoekt Felix Rottenberg de grenzen van de Soul en Neo Soul op. Met neo soul uit Philladelphia van Hill St. Soul, Floetry, Vivian Green; de invloed van Jill Scott is groot. Bijzonder is ook Conya Doss die de queen van de Indie Soul wordt genoemd.

9 september 2019 22:00 Stormy 161 – Raphael Saadiq

Om 22:00 uur Felix Rottenberg op 40UP Radio met een nieuwe aflevering van Stormy. Vanavond een uitzending rondom om Raphael Saadiq. Gelauwerd vertolker van de Memphis, Detroit en Philadelphia soul. Veelgevraagd producent en arrangeur, drummer, bassist en gitarist. In deze uitzending speelt hij o.a. met Stevie Wonder, Elton John, Jay-z en Josh Stone.

2 september 2019 22:00 Stormy 160

Om 22:00 uur Felix Rottenberg op 40UP Radio met een nieuwe Stormy. Vorige week nieuwe neo-soul uit London, in deze aflevering van Stormy nieuwe jazz uit Oost London, fusion van hip hop, jazz, soul en afrobeat, van musici als drummer Moses Boyd, tubaspeler Theon Cross en zangeres Zara McFarlane en hun bands die elkaar tegenkomen bij jamsessions in jazz clubs in Londen.

26 augustus 2019 22:00 Stormy 159 – Britse Neo Soul en R&B

Felix Rottenberg terug van vakantie, dus een verse Stormy op 40UP Radio. Een uitzending gewijd aan de nieuwe golf van Britse Neo Soul en R&B, dat dit jaar een stempel drukte op Lowlands. Sterk beïnvloedt door Amy Winehouse, zangeressen als Jorja Smith en Mahalia wijzen allemaal naar haar. Het is geweldige zwarte muziek, zegt Felix, eclectische soul, met soms een vleugje samba, natuurlijk jazz, hiphop, rap en gospel.

8 juli 2019 22:00 Stormy 158

Vandaag een parade aan Amerikaanse muziek met o.a. Paul Butterfield, Lynyrd Skynyrd, The Electric Flag, Al Kooper en Quicksilver Messenger Service.

1 juli 2019 22:00 Stormy 157 – Dr. John (part 3)

Vandaag het derde en laatste deel van het eerbetoon aan de onlangs overleden Dr. John.

24 juni 2019 22:00 Stormy 156 – Dr. John (part 2)

Vandaag het tweede deel van het Dr. John drieluik!

17 juni 2019 22:00 Stormy 155 – Dr. John (part 1)

In Stormy met Felix Rottenberg op 40UP Radio een Ode van 3 uitzendingen aan Dr. John, artiestennaam voor Mac Rebennack, pianist, organist, zanger, componist, arrangeur en producent. Als geen ander combineerde hij blues, soul, voodoo, rock, funk en jazz. Dr. John heeft een indrukwekkend oeuvre nagelaten, 30 albums en talloze gastoptredens in studio opnames bij o.a. The Stones, Neil Diamond, Van Morrison, Irma Thomas en B.B. King.

10 juni 2019 22:00 Stormy 154 – Ronnie Lane

Ronnie Lane loopt als rode draad door het programma. Verder hoor je muziek van Steve Marriott, Ray Davies, Dillard & Clark en Gram Parsons.

3 juni 2019 22:00 Stormy 153 – Soul ladies

Vandaag staat de show in het teken van de soul ladies die ook de blues eren. Je hoort o.a. Lynn White, Betty Wright, Shirley Brown, Denise LaSalle en Nellie Tiger Travis.

27 mei 2019 22:00 Stormy 152 – Cees Schrama Special

Vandaag een Nederbeat special met als aanleiding de dood van Cees Schrama begaafd pianist en orgelspeler. 34 jaar lang de grote man achter het Tros programma Sesjun en gerenomeerd studiomuzikant voor Shocking Blue en Golden Earrings. Je hoort daarnaast ook muziek van Brainbox, Sandy Coast, Cuby + Blizzards, The Scene, Bram Vermeulen en De Dijk.

20 mei 2019 22:00 Stormy 151 – New Orleans (3)

Stormy vanaf het Strand op Huisduinen, op de grens van de Noordzee en de Waddenzee, wederom New Orleans Muziek, vooral een parade van Brass Band muziek, met Soul, Funk en Hop Varianten, waaronder Trombone Shorty, Big Sams’s Funky Nation, Hot 8 Brass Band, en the Soul Rebels.

13 mei 2019 22:00 Stormy 150 – New Orleans (2)

New Orleans is het mekka van de moderne muziek: r&b, blues, jazz, Brass band music, soul en funk. In Stormy opnieuw een parade van New Orleans muzikanten en bands die er door beïnvloed zijn. O.a: Earl King, jazz musicus Eddie Bo, The Dirty Dozen Brass Band die de Brass muziek vernieuwde met funk en bebop.

6 mei 2019 22:00 Stormy 149 – New Orleans (1)

Komende weken staat de muziek uit New Orleans in Stormy centraal: r&b, blues, boogie woogie, barrelhouse, jazz, soul en calypso. Dr John brak begin jaren zeventig het rijke archief open, met Professor Long Hair, Duke Ellington, Allen Toussaint, Betty Harrison en vele anderen.

22 april 2019 22:00 Stormy 147 – Jan Akkerman

Vandaag is de rode draad Jan Akkerman. Naast deze gitaar virtuoos hoor je ook andere guitar heroes als Jimi Hendrix, Duane Allman, Eric Clapton en Santana.

15 april 2019 22:00 Stormy 146 – Gotcha

Als grote fan van Gotcha, stoft Felix Rottenberg de oude Gotcha platen af en ontdekt daarbij muziek van The Kik, Giovanca, Jett Rebel, Darryl-Ann en JOHAN.

8 april 2019 22:00 Stormy 145 – Spinvis

Vandaag is de rode draad Spinvis. Naast deze muzikale alleskunner hoor je ook muziek van Boudewijn de Groot, Nits, Beach House, Real Estate.

25 maart 2019 22:00 Stormy 144 – Curtis Mayfield Speicial

Vandaag staat Curtis Mayfield centraal. Naast deze muzikale duizendpoot hoor je ook muziek van Linda Jones, Barbara Mason, Rufus & Chaka Khan, Baby Huey & The Baby Sitters en Sky & The Family Stone.

18 maart 2019 22:00 Stormy 143 – Steve Marriot

Vandaag is Steve Marriot de rode draad. Ook hoor je muziek van The Rolling Stones, Alexis Korner, Humble Pie, Mollie Marriott, Ronnie Lane’s Slim Chance en Pink Floyd.

11 maart 2019 22:00 Stormy 142 – Steve Miller

Rode draad is vandaag Steve Miller. Daarnaast hoor je ook muziek van T-Bone Walker, Otis Span, Boz Scaggs, Earl Hooker, en Clarence “Gatemouth” Brown.

4 maart 2019 22:00 Stormy 141 – Nina Simone special

Vandaag staat Nina Simone centraal. Naast deze Grande Dame hoor je ook Nancy Wilson, Betty Carter, Etta Jones, The Doors, Dakota Station en Ann Peebles.

25 februari 2019 22:00 Stormy 140 – Ray Charles special

Vandaag staat Ray Charles centraal. Naast deze maestro hoor je ook The Staple Singers, Clarence Carter, Booker T & The M.G.’s, Otis Redding en King Curtis.

18 februari 2019 22:00 Stormy 139 – Sam Cooke special

Vandaag een Sam Cooke special naar aanleiding van de Netflix documentaire “The Two Killings Of Sam Cooke” Naast Sam Cooke ook muziek van The Swan Silvertones, The Chosen Gospel Singers, Dionne Warwick en Harold Melvin & The Blue Notes.

11 februari 2019 22:00 Stormy 138

Om 22:00 uur hoor je Stormy met Felix Rottenberg op 40UP Radio. Rode draad is Maarten van Roozendaal waarvan onlangs de biografie “Het Leven Heeft Geen Zin, Maar Ik Wel” is verschenen, geschreven voor Patrick van den Hanenberg.

4 februari 2019 22:00 Stormy 137

Vandaag is de rode draad Georgie Fame. Daarnaast hoor je ook Chris Farlowe, Amen Corner, Petula Clark, Billy J. Cramer & The Dakotas, The Searchers en Love Affair.

28 januari 2019 22:00 Stormy 136 – Ode aan Michel Legrand

Vandaag een jazz parade als ode aan de onlangs overleden componist Michel Legrand. Je hoort en Art Farmer, Oliver Nelson, Bud Power Trio, Johnny Griffin Lee, Morgan en Michel Legrand zelf.

21 januari 2019 22:00 Stormy 135 – Keith Richards

Vandaag is Keith Richards de rode draad in de show. Ook muziek van Muddy Waters, Howlin Wolf, Gram Parsons, Ry Cooder en Norah Jones.

14 januari 2019 22:00 Stormy 134 – Louter dames

Vandaag een show met louter dames. Je hoort Nina Simone, Lizz Wright, Mollie Johnson, Nnenna Freelon, Diane Reeves, Casandra Wilson, Malia en Robin McKelle.

7 januari 2019 22:00 Stormy 133 – Ode aan de Blues

Vandaag een ode aan de Blues.. Je hoort muziek van Aretha Franklin, The Paul Butterfield Blues Band, Snooky Pryor, Lazy Lester, Billy Boy Arnold en Sugar Blue.

31 december 2018 22:00 Stormy 132

Vandaag een uitzending met suggesties van luisteraars. Je hoort muziek van Beck, Bogert & Appice, Ten Years After, Rory Gallagher, Chicken Shack, Al Kooper en Little Feat.

24 december 2018 22:00 Stormy 131 – Felix’ Songbook part 2

Vandaag het tweede deel Felix’ persoonlijke Songbook. Je hoort The Kinks, Small Faces, Donovan, Iron Butterfly, Steppenwolf en Free.

17 december 2018 22:00 Stormy 130 – Felix’ Songbook part 1

Vandaag het eerste deel Felix’ persoonlijke Songbook. We beginnen met het Radio Veronica tijdperk. Je hoort The Troggs, The Hollies, Manfred Mann, Marmelade, Love Affair, Dave Berry, Sandy Shaw en Roy Orbison.

10 december 2018 22:00 Stormy 129

Vandaag een uitzending Nederlandstalig met muziek van Eva de Roovere, Daniel Lohues, Ernst Jansz, The Lau, Maarten van Roozendaal en Bram Vermeulen.

3 december 2018 22:00 Stormy 128

Vandaag een uitzending die bolstaat van de neo soul met muziek van Yazmin Lacey, Jill Scott, Erykah Badu, Leela James, Nai Palm, Macy Gray en Angie Stone.

26 november 2018 22:00 Stormy 127

Vandaag staat Bobby Womack centraal in de uitzending. Naast zijn muziek hoor je ook Sam Cooke, Ray Charles, Elvis Presley, Wilson Pickett en Sly & The Family Stone.

19 november 2018 22:00 Stormy 126

Vandaag is de heruitgave met de Escher demo’s van The White Album van The Beatles de rode draad. Naast de Beatles hoor je Aretha Franklin, Blood Sweet & Tears, The Rolling Stones, The Kinks en Small Faces.

12 november 2018 22:00 Stormy 125 – Roy Hargrove Special

Twee weken geleden is Roy Hargrove op 49 jarige leeftijd overleden. Een voortreffelijke eclectische jazz trompettist die een groot oeuvre achterlaat en fameus was door zijn optredens op North Sea Jazz. Ook speelde hij een grote rol bij albums van D’Angelo en Erica Badu.

5 november 2018 22:00 Stormy 124

Vandaag lekker veel soul in de show. Je hoort muziek van The Undisputed Truth, Jimmy & David Ruffin, Mary Wells, Jr. Walker & The Allstars, Edwin Starr, Bill Withers en Bobby Womack.

29 oktober 2018 22:00 Stormy 123 – War Requiem van Benjamin Britten

Rode draad is het War Requiem van Benjamin Britten dat uitgevoerd wordt door het Noord-Nederlands Orkest. Dit monumentale werk wordt omlijst wordt met protestnummers uit de popmuziek. Je hoort in de show muziek van Raphael Gualazzi, The Isley Brothers, Donovan, J.B. Lenoir, Jimmy Cliff en The Stranglers.

22 oktober 2018 22:00 Stormy 122

Vandaag stoere wijven die alle mannen van het podium spelen. Je hoort Chrissie Hynde, The Bangles, Dolly Parton, Carly Simon, Carole King en Susan Tedeschi.

15 oktober 2018 22:00 Stormy 121 – Geoff Emerick Special

Vandaag is Geoff Emerick, een wereldberoemde geluidstechnicus, de rode draad in de show. Hij stond bekend om zijn experimentele aanpak die goed te horen is op de albums Revolver en Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band van de Beatles, Ook werkte hij als producer met The Velvet Underground, Elvis Costello, Stealers Wheel en Kate Bush waarvan je ook muziek hoort.

8 oktober 2018 22:00 Stormy 120

De populaire Nederlandse Jazz-band Gare du Nord kondigt een sabatical aan. Een mooie reden om in Stormy een mix van latin, triphop, jazz, lounge en swing te laten horen. Natuurlijk hoor je Gare du Nord maar ook opvallend veel Duitse producers, dj’s en hun bands.

1 oktober 2018 22:00 Stormy 119

Vanaf 1 oktober elke maandagavond van 22:00-23:00 uur Felix Rottenberg met Stormy op 40UP Radio. In deze uitzending muziek van Al Kooper, Stan Webb & Chicken Shack, Prince, Roberta Flack, The Doors en The Robert Cray Band.

28 september 2018 21:00 Stormy 118

Je hoort Jimi Hendrix, Wilson Pickett, Rufus Thomas, Hour Glass, Clarence Carter en Steve Marriot.

21 september 2018 21:00 Stormy 117

Een lekkere herfstuitzending met muziek van Nina Simone, Etta James, T-Bone Walker, Buddy Guy, Ray Charles en Ten Years After.

14 september 2018 21:00 Stormy 116

Je hoort heerlijke latin klanken van Ruben Palmieri, Ruben Blades, Buena Vista Social Club, Ibrahim Ferrer en ¡Cubanismo!

31 augustus 2018 21:00 Stormy 115

Vandaag muziek van P.P. Arnold, Small Faces, Steve Marriot & Ronnie Lane, King Curtis, The War & Treaty, Charles Lloyd & The Marvels en Ella Fitzgerald.

17 augustus 2018 21:00 Stormy 114 – Aretha Franklin Special

Deze Stormy is gewijd aan Aretha Franklin. Een legende als Frank ‘verstond' muziek op jonge leeftijd als lid van het gospel koor van de baptisten kerk van haar vader. Gospel kenners als zij hebben een rijk oeuvre: rythm and blues, jazz, soul en disco. In Stormy, ondermeer een onbekende demo van 'I never Loved a man', een prachtige cover van 'The Fool on the Hill’ van de Beatles, uit de archieven van de Amerikaanse public radio fragmenten van gesprekken met James Brown en Franklin dat vooraf gaat aan een samenzang van hun van 'Gimme me your Love' en een meesterlijke finale waarin Aretha Franklin en B.B. King de soul en blues bezingen in 'Spirit in the Dark’.

10 augustus 2018 21:00 Stormy 113 – Big Band muziek

Vandaag veel Big Band muziek. Je hoort de Danish Radio Big Band feat. Charlie Watts, Kenny Burrell, Christian McBride Big Band, Bill Evans, Herbie Hancock

3 augustus 2018 21:00 Stormy 112 – Dames aan het woord

Vanavond dames aan het woord. Je hoort muziek van Maria Muldaur, Marcia Ball, Debbie Davis, Deborah Coleman en Ruthie Foster.

27 juli 2018 21:00 Stormy 111

Een zomerse uitzending met fijne muziek. Je hoort Wynton Marsalis, Yacub Addy, The Blind Boys of Alabama, Lenny Kravitz, Roy Hargrove en Kenny Dorham.

20 juli 2018 21:00 Stormy 110

Je hoort muziek van Donovan, The Byrds, The Flying Burrito Brothers, Gram Parsons, Manassas en Small Faces.

13 juli 2018 21:00 Stormy 109 – Rita Reys

Vandaag een uitzending met als rode draad de Nederlandse leading lady of Jazz Rita Reys. Je hoort haar mooiste nummers maar ook andere artiesten als Ann Burton, Betty Carter, Dee Dee Bridgewater en Greetje Kaufeld.

6 juli 2018 21:00 Stormy 108

Vandaag fijne muziek van Tom Misch, De La Soul, Anderson.Paak, Leon Bridges en St. Paul & The Broken Bones.

29 juni 2018 21:00 Stormy 107

Vandaag draait Felix een aantal fantastische zangeressen. Je hoort nummer van Dusty Springfield, Lulu, Sandie Shaw, Cilla Black, Kathy Kirby en Helen Shapiro.

22 juni 2018 21:00 Stormy 106

Je hoort muziek van Courtney Pine, Julie Dexter, Maysa Leak, Angela Johnson en Hill St. Soul

15 juni 2018 21:00 Stormy 105

Je hoort muziek van Kamasi Washington, Alfa Mist, Brian Blade & The Fellowship Band en Puddle Of Mudd.

8 juni 2018 21:01 Stormy 104

Muziek uit de jukebox van Felix Rottenberg vol associaties en aanbevelingen van liefhebbers. Een mooie mix van soul, blues, funk, jazz en indie.

1 juni 2018 21:00 Stormy 103

Vandaag veel jazz van o.a. Benjamin Herman, Mark Kozelek & Jimmy LaValle, Kamasi Washington en Joe Henderson.

25 mei 2018 21:00 Stormy 102 – Gospel Special

Vandaag een Gospel Special. Je hoort muziek van Berget Lewis, Mahalia Jackson, The Clark Sisters en John P. Kee & The New Life Community.

18 mei 2018 21:00 Stormy 101

Vandaag hoor je muziek van Steve Winwood, Southside Johnny, Graham Parker, Mink DeVille, Joe Jackson, Kamasi Washington en Nick Lowe.

11 mei 2018 21:00 Stormy 100

Heerlijke muziek van Mumford & Sons, The Deslondes, Lee Fields, Charles Bradley, Sharon Jones & The Dap-Kings, The Poets Of Rhythm en Jungle By Night.

4 mei 2018 21:00 Stormy 099

Vandaag als rode draad Calexico. Naast deze band hoor je ook Tindersticks, Lhasa de Sela, Stuart A. Staples en David Bowie.

27 april 2018 21:00 Stormy 098

Rode draad is het nieuwe album van Bettye LaVette met covers van Bob Dylan. Je hoort ook Trombone Shorty, Kevin Ayers, Avery Sunshine, The Rolling Stones en Michael McDonald.

20 april 2018 21:00 Stormy 097 – Pulitzer Prize for Music

Vandaag een special rond winnaars van de Pulitzer Prize for Music. Je hoort Kendrick Lamar, Kat Edmonson, George Gershwin, Wynton Marsalis en Eric Clapton.

13 april 2018 21:00 Stormy 096

Vandaag te gast Just Enschede een kenner van het Duitse indie label Trikont. Je hoort een breed scala aan muziek van Lou Reed, Li La Lo, Gutsul Calypso, James Brown, Rosa Eskenazi, Bing Crosby & The Andrew Sisters en Lydia Daher & Tatafull.

6 april 2018 21:00 Stormy 095

elix Rottenberg draait muziek voor de vrienden van 40UP Radio. Muziek uit zijn jukebox vol associaties en aanbevelingen van liefhebbers. Een mooie mix van soul, blues, funk, jazz en indie.

30 maart 2018 21:00 Stormy 094

Vandaag lekker veel funk in show. Je hoort Johnny Guitar Watson, Donny Hathaway, Fat Freddy’s Drop, James Brown en Funkadelic.

23 maart 2018 21:00 Stormy 093

Vandaag loopt Kamasi Washington als rode door de uitzending. Je hoort muziek van Herby Hancock, Mahalia Jackson, John Coltrane, Bob James en De Raad Van Toezicht.

16 maart 2018 21:00 Stormy 092 – Benjamin Herman Special

Vandaag in het teken van Benjamin Herman. Je hoor niet alleen de maestro zelf maar ook zijn New Cool Collective, Count Basie, Mahalia Jackson en Lester Young.

9 maart 2018 21:00 Stormy 091

Vandaag staat Daniel Lohues centraal. Je hoort niet alleen zijn muziek maar ook Maarten van Roozendaal, Bram Vermeulen, Frederique Spigt en Cuby + Blizzards.

2 maart 2018 21:00 Stormy 090

Om 21:00 uur in Stormy met Felix Rottenberg een special rond Kendrick Lamar. Felix associeert de muziek van Lamar met James Brown, David Bowie, Jimi Hendrix en Lenny Kravitz.

23 februari 2018 21:00 Stormy 089

Heerlijke muziek van Jim Croce, James Taylor, Van Morrison, Jan Akkerman & Benjamin Herman, Ezra Collective en Moses Boyd.

9 februari 2018 21:00 Stormy 088

Vandaag gepresenteerd vanuit de duinen. Vandaag met muziek van Charles Mingus, Duke Ellington, Herbie Hancock, Liza Minelli en Oscar Peterson Trio.

2 februari 2018 21:00 Stormy 087 – Jools Holland Special

Vandaag een special rond Jools Holland en de speciale opnames die hij maakte met o.a. Tom Jones, Dr. John, Amy Winehouse, Paul Weller en Mark Knopfler.

26 januari 2018 21:00 Stormy 086

Vandaag een special rondom het album The Beatles, beter bekend als The White Album. Felix spreekt met hoogleraar Ruth Oldenziel over de gebeurtenissen in 1968 , toen het album verscheen.Ook komt onze eigen Thomas Verbogt nog langs in de uitzending om te praten over zijn herinnering aan het album.

19 januari 2018 21:00 Stormy 085

Felix is door de storm gegijzeld en presenteert via de telefoon deze stormachtige aflevering van Stormy. Met muziek van The Doors, Jimi Hendrix, Freddie King, Aretha Franklin, Bob Dylan, Donovan, Humble Pie en Free.

12 januari 2018 21:00 Stormy 084

Vandaag herdenkt Felix Denise LaSalle, de Queen Of Blues. Ook muziek van Laura Fygi, Mathilde Santing, Ruth Jacott en Aretha Franklin.

5 januari 2018 21:00 Stormy 083

Felix Rottenberg trapt het nieuwe jaar af met een heerlijke laidback uitzending Stormy op 40UP Radio. Muziek van Freddy King, Ray Davies, Nick Lowe, Tony Joe White, Tom Jones en Peter Green.

29 december 2017 21:00 Stormy 082

Vandaag het mooiste van het afgelopen jaar Stormy. Muziek van Fay Lovski, Hill St. Soul, Leela James, Amy Winehouse, Lauryn Hill, Jaguar Wright en Syleena Johnson.

22 december 2017 21:00 Stormy 081 – Gast: Zanger-dichter Michiel Tegelberg

Te gast is zanger-dichter Michiel Tegelberg. Felix praat met Michiel over zijn nieuwe album In De Wolken en Michiel speelt akoestisch een aantal nummers.

15 december 2017 21:00 Stormy 080

Muziek van Dinah Washington, Blossom Dearie, Abbey Lincoln en Dee Dee Bridgewater.

1 december 2017 21:00 Stormy 079

Muziek van Ledisi, Barrelhouse, Nancy Wilson, Melody Gardot en B.B. King & Tracy Chapman.

24 november 2017 21:00 Stormy 078

Vandaag veel muziek van Art Pepper. Maar ook muziek van Albert King, Gregory Porter, Rick Derringer en Blood, Sweat & Tears.

17 november 2017 21:00 Stormy 077

Muziek van Sharon Jones & the Dap-Kings, Mavis Staples, Charles Brown en een mini-special over BadBadNotGood.

10 november 2017 21:00 Stormy 076

Muziek van Amy Winehouse, Macy Gray, Lee Konitz & Martial Solal en Bertus Borgers

3 november 2017 21:00 Stormy 075

Vandaag vooral veel Nederlandstalige muziek. Beatrice van der Poel, Jimi Hendrix, Jeroen van Merwijk, Andre Manuel, Gé Reinders en Bram Vermeulen.

27 oktober 2017 21:00 Stormy 074

Barney Kessel, Yves Montand, Rolling Stones, John Lennon, Lenny Kravitz en Madonna.

20 oktober 2017 21:00 Stormy 073

Muziek van Eartha Kitt, Jeanette Lindström, Kevin Mahogany, Jacqui Naylor en Carla Thomas.

13 oktober 2017 21:00 Stormy 072

Vandaag muziek van Eva Cassidy, Champion Jack Dupree, The Charlatans, Nits en Hot 8 Brass Band.

6 oktober 2017 21:00 Stormy 071

Muziek van The Kinks, Summoner, George Benson, Jim White en Nirvana.

29 september 2017 21:00 Stormy 070

Vandaag muziek van Oliver Nelson, Maarten van Roozendaal, Gary Moore, Buddy Guy en Felix staat stil bij de onlangs overleden Charles Bradley.

22 september 2017 21:00 Stormy 069

Muziek van Bob Dylan, David Bowie, Chef’Special, LCD Soundsystem, Nits en Allman Brothers Band.

15 september 2017 21:00 Stormy 068

Muziek van Steve Winwood, Roy Ayers, John Mellencamp, Johnny Mathis, Het Zesde Metaal en Spinvis.

8 september 2017 21:00 Stormy 067

Vandaag een hommage aan Walter Becker van Steely Dan en muziek van Nat King Cole, Steely Dan, Duke Ellington, Horace Silver, Leon Russell, Womack & Womack, Gene Clark en James Brown.

1 september 2017 21:00 Stormy 066

Felix Rottenberg is om 21:00 uur te horen met Stormy op 40UP Radio. Muziek van Brainbox, Andre Hazes & Kaz Lux, Don Bryant, Samm Henshaw, Tom Misch Soul’Art en Sharon Jones & The Dap-Kings.

25 augustus 2017 21:00 Stormy 065 – The Great Wide Open Festival

Felix Rottenberg hoor om 21:00 met een nieuwe Stormy. Vandaag in het teken van Into The Great Wide Open Festival wat volgende week plaatsvindt op Vlieland. Muziek van Khruangbin, Pink Oculus, Isaac Gracie, Spinvis, Het Zesde Metaal, Ralph van Raat en Don Bryant.

18 augustus 2017 21:00 Stormy 064

Felix Rottenberg hoor je om 21:00 uur. Deze week alleen maar Big Band muziek. Muziek van Stan Getz, Buddy Rich, New Cool Collective, Quincy Jones en Pete’s Groove.

11 augustus 2017 21:00 Stormy 063

Felix Rottenberg is om 21:00 uur te horen met een nieuwe uitzending van Stormy op 40UP Radio. Muziek van Chet Baker, Charlie Parker, Wings, C.C.C. Inc., Livin Blues en Courtney Pine.

4 augustus 2017 21:00 Stormy 062

Felix Rottenberg trapt om 21:00 uur de vrijdagavond af met een nieuwe aflevering van Stormy op 40UP Radio. Muziek van Annie Lennox, Nina Simone, Ry Cooder, Mick Jagger, Frank Zappa en The Quantic Soul Orchestra.

28 juli 2017 21:00 Stormy 061

Felix Rottenberg heeft weer een fijn uur met jazz en funk samengesteld. Om 21:00 uur tijd voor Stormy. Muziek van Gil Evans, Miles Davis, Boston Horns, Too Funk Project, Mickey & The Soul Generation en Oliver Nelson.

21 juli 2017 21:00 Stormy 060

Felix Rottenberg is om 21:00 uur weer terug met een fijn uurtje Stormy op 40UP Radio. Vanavond muziek van Willie West, Betty Harris, Irma Thomas, John Boutte, Trombone Shorty en Pimps Of Joytime.

14 juli 2017 21:00 Stormy 059

Felix Rottenberg blikt in Stormy nog even terug op North Sea Jazz wat afgelopen week plaatsvond. Om 21:00 uur fijne muziek van George Benson, Steve Winwood, Humble Pie, Wicked Jazz Sounds Band, Michelle David en Van Morrison.

7 juli 2017 21:00 Stormy 058

Luister om 21:00 uur naar Felix Rottenberg met een uur Stormy in het teken van North Sea Jazz wat dit weekend plaatsvindt in Rotterdam. Muziek van George Benson, The Cinamatic Orchestra, The Roots, Herbie Hancock en The Brass Funkeys.

30 juni 2017 21:00 Stormy 057

Om 21:00 uur Felix Rottenberg met een uur Stormy op 40UP Radio. Lekkere muziek van Al Jarreau, Michelle David, Little Steven, The Isley Brothers en Al Green.

23 juni 2017 21:00 Stormy 056

Om 21:00 uur weer tijd voor Stormy met Felix Rottenberg. Muziek van Professor Longhair, Dr. John, Galactic, The Soul Rebels, Hypnotic Brass Ensemble en Pimps Of Joytime.

16 juni 2017 21:00 Stormy 055 – Muziekreis New Orleans

Om 21:00 uur Stormy met Felix Rottenberg. Deze uitzending staat in het teken van een muziekreis naar New Orleans die Felix met Marc Stakenburg maakte. Muziek van Treme Brass Band, The Bootleg Operation, Honey Island Swamp Band, Stooges Brass Band en Preservation Hall Jazz Band.

2 juni 2017 21:00 Stormy 054

Om 21:00 uur Felix Rottenberg met een nieuwe uitzending van Stormy. Muziek van Bobby Blue Band, The California Honeydrops, Johnnie Taylor, Irvin Mayfield en Dr. John

26 mei 2017 21:00 Stormy 053

Om 21:00 uur een nieuwe aflevering van Stormy met Felix Rottenberg op 40UP Radio. Muziek van Ethel Waters, New Cool Collective, Orchestra Baobab, Thierno Koite & Cheikh Tidiane Tall en Dobie Cray.

12 mei 2017 21:00 Stormy 052

Om 21:00 uur Mr. Stormy Felix Rottenberg op 40UP Radio. Muziek van The Magnolia, Mayer Hawthorne, The Soil, Lianne La Have ,Charles Bradley en Sharon Jones & The Dap-Kings.

5 mei 2017 21:00 Stormy 051

Om 21:00 uur is het op 40UP Radio weer tijd voor Stormy met Felix Rottenberg. Vanavond muziek van Jimi Hendrix, Magic Dick & Shun Ng, Frank Zappa, Billy Preston, Tanika Charles en Izo FitzRoy.

28 april 2017 21:00 Stormy 050

Om 21:00 tijd voor veel blues in Stormy met Felix Rottenberg. De mondharmonica is de rode draad. Muziek van John Lee Hooker, Curtis Salgado, Siegel & Schwall, Little Charlie & The Nightcats en Lazy Lester.

21 april 2017 21:00 Stormy 049

Felix Rottenberg draait muziek voor de vrienden van 40UP Radio. Muziek uit zijn jukebox vol associaties en aanbevelingen van liefhebbers. Een mooie mix van soul, blues, funk, jazz en indie.

14 april 2017 21:00 Stormy 048

Om 21:00 uur Felix Rottenberg met Stormy op 40UP Radio. Vanavond een ode aan J. Geils en Leon Ware, de producer van Marvin Gaye’s I Want You. Verder muziek van Ringo Starr van zijn door country beïnvloede album Beacoups of Blues, nieuwe muziek van Bob Dylan en een spetterende live uitvoering van John Lee Hooker’s Serves You Right To Suffer.

7 april 2017 21:00 Stormy 047

Vanavond om 21:00 uur Felix Rottenberg met een nieuwe aflevering van Stormy. Muziek van Robbie Robertson, Delaney & Bonnie, Curtis Mayfield, Bobby Keys en Rufus Thomas.

31 maart 2017 21:00 Stormy 046

Vanavond om 21:00 uur een nieuwe uitzending van Stormy met Felix Rottenberg. Muziek van Bobby “Blue" Bland, Sparklehorse, Neil Young, David Crosby, Ann Peebles en Al Green.

24 maart 2017 21:00 Stormy 045

Vanavond 21:00 uur Felix Rottenberg met een nieuwe aflevering van Stormy. Rode draad is The Beatles. Muziek van Lena Horne, Rocky Racoon, Johnny Cash, Jimi Hendrix, Jeff Healey en Marianne Faithfull.

17 maart 2017 21:00 Stormy 044

Vanavond om 21:00 uur een nieuwe aflevering van Stormy met Felix Rottenberg. Billie Holliday, Sister Sledge, LL Cool J., Beth Hart, Hannah Williams, Jose James en James Brown.

10 maart 2017 21:00 Stormy 043

Om 21:00 uur Stormy met Felix Rottenberg. Vanavond alleen maar Blues in de show. Muziek van Cream, Joe Bonamassa, Julian Sas, Alvin Lee, Jimmie Vaughan en Henrik Freischlader.

3 maart 2017 21:00 Stormy 042

Om 21:00 uur weer een uitzending van Stormy met Felix Rottenberg. Deze week Bobby “Blue" Bland, Jools Holland & Joss Stone, Marlena Shaw, Jean Knight en Bootsy Collins feat MC Lyte.

24 februari 2017 21:00 Stormy 041

Vanavond om 21:00 uur Stormy met Felix Rottenberg op 40UP Radio. Met muziek van Jimi Hendrix, Lynyrd Skynyrd, Sven Hammond Soul, The Marshall Tucker Band en Seal.

17 februari 2017 21:00 Stormy 040

Om 21:00 uur een nieuwe uitzending van Stormy met Felix Rottenberg. Muziek van Jimi Hendrix, Phil Manzanera, Benjamin Herman feat. Remco Campert, Lee Moses en Barbara Mason.

10 februari 2017 21:00 Stormy 039

Om 21:00 uur Felix Rottenberg met een nieuwe uitzending van Stormy op 40UP Radio. Nancy Wilson, Bo Diddley, Muddy Waters, Willie Dixon, Four Tops en Steve Miller.

3 februari 2017 21:00 Stormy 038

Om 21:00 uur Stormy met Felix Rottenberg op 40UP Radio. Deze week muziek van T-Bone Walker, Leonard Cohen, Bruut!, Georgie Fame & The Blue Flamesn en Bout.

27 januari 2017 21:00 Stormy 037

Om 21:00 uur een nieuwe uitzending van Stormy met Felix Rottenberg op 40UP Radio. Met muziek van Dinah Washington, Duke Ellington & John Coltrane, Adèle Bloemendaal, Gregory Porter en Dr. John The Night Tripper.

20 januari 2017 21:00 Stormy 036

Om 21:00 uur Stormy met Felix Rottenberg op 40UP Radio. Muziek van Maarten Hogenhuis. De Kik, Canshaker Pi, Pip Blom, Marvin Gaye en Linda Jones.

13 januari 2017 21:00 Stormy 035

Om 21:00 uur een nieuwe uitzending van Stormy met Felix Rottenberg op 40UP Radio. Muziek van T-Bone Walker, The Tibbs, Janis Joplin, Aaradhna en Dianne Reeves & Lou Rawls.

6 januari 2017 21:00 Stormy 034

Om 21:00 uur een nieuwe aflevering van Stormy op 40UP Radio. Felix Rottenberg begint het nieuwe jaar jazzy. Muziek van Ethel Waters, Benjamin Herman & New Cool Collective, Buckshot LeFonque, Jungle By Night en Piet Noordijk.

30 december 2016 21:00 Stormy 033

Felix Rottenberg blikt terug op het jaar en kijkt vooruit in zijn uitzending van Stormy op 40UP Radio. Muziek van The Jackson 5, Lefties Soul Connection, George Benson, Deerhoof, Walter Trout en Noordkaap.

23 december 2016 21:00 Stormy 032

Om 21:00 uur weer een uurtje Stormy met Felix Rottenberg. Een uitzending waarin Felix’ grootvader als rode draad door het programma loopt. Muziek van Leon Russell, Ariel Ramirez, George Michael, Julie Driscoll, Liza Minnelli, Gino Vannelli en Tom Jones.

16 december 2016 21:00 Stormy 031

Vanaf nu elke week op vrijdag van 21:00-22:00 uur Stormy met Felix Rottenberg op 40UP Radio. Deze week muziek van Dinah Washington, Etta James, Duke Ellington, Mac Arnold’s Blues Revival, Eels en Otis Spann.

9 december 2016 00:00 Stormy 030

Om middernacht weer een nieuwe uitzending van Stormy met Felix Rottenberg. Muziek van Ray Charles, Little Walter, The Rolling Stones, The Coasters, Tjing Tjing en Bryan Ferry.

2 december 2016 00:00 Stormy 029

Om middernacht is Mr. Stormy, Felix Rottenberg er weer met zijn wekelijkse portie blues, jazz en soul. Muziek van Pink Floyd, Jimi Hendrix, Fat Freddy’s Drop, Bertus Borgers en Boudewijn de Groot.

25 november 2016 00:00 Stormy 028

Om middernacht kruipt Felix Rottenberg weer achter de knoppen voor een uurtje Stormy. Vanavond aandacht voor Etta James, Sharon Jones, Herman Brood en Mose Allison.

18 november 2016 00:00 Stormy 027

Om 0:00 uur op 40UP Radio Stormy met Felix Rottenberg. Vanavond een eerbetoon aan Leon Russell. Natuurlijk muziek van Leon Russell zelf maar ook uitvoeringen van Joe Cocker, The Rolling Stones, Ray Charles.

11 november 2016 00:00 Stormy 026

Om 0:00 uur neemt Felix Rottenberg weer plaats achter de microfoon voor een uurtje Stormy. Muziek van Little Willie Littlefield, Barrelhouse, George ‘Harmonica’ Smith en een special over Humble Pie.

4 november 2016 00:00 Stormy 025

Om middennacht weer tijd voor Stormy met niemand minder dan Felix Rottenberg. Muziek van Eric Clapton, Robert Wyatt, Miles, Davis Raymond van ’t Groenwoud en Hans Vandenberg.

28 oktober 2016 00:00 Stormy 024

Felix Rottenberg is om middernacht weer te horen met een nieuwe uitzending van Stormy. Vanavond een ode aan Bram Vermeulen en muziek van Chuck Berry en Tom Jones.

21 oktober 2016 00:00 Stormy 023

Mr. Stormy, Felix Rottenberg is er vanavond weer met een mooie selectie van zijn favoriete muziek. Vanavond nummers van Cream, Ted Mossman, Bob Dylan, Leonard Cohen en Sharon Jones & The Dap-Kings.

7 oktober 2016 00:00 Stormy 021

Felix Rottenberg is vanavond weer te horen met een uurtje Stormy op 40UP Radio. Muziek van Freddie King, The Allman Brothers, Stevie Ray Vaugh, Henny Vrienten en Frank Boeijen.

30 september 2016 00:00 Stormy 020

In Stormy met Felix Rottenberg is de opening als vertrouwd voor een cover van Stormy Monday, ditmaal van Nancy Wilson. Ook muziek van Chet Baker, Charles Mingus, Miles Davis, Little Walter, Little Feat, Nick Cave en Herman Brood & His Wild Romance.

23 september 2016 00:00 Stormy 019

Muziek draait vanavond weer een uurtje muziek voor de vrienden van 40UP Radio. De avond wordt zoals altijd geopend door een cover van Stormy Monday en daarnaast muziek van Bonnie Raitt, Donovan en Buddy Guy & B.B. King.

16 september 2016 00:00 Stormy 018

Om 00:00 uur weer Stormy met Felix Rottenberg. Muziek van Lea Michaels, Barrelhouse, Morblues, Duke Ellington & His Orchestra en Solution.

9 september 2016 00:00 Stormy 017

Donderdagavond, dus weer tijd voor Stormy met Felix Rottenberg. Felix opent de show de 16e cover van Stormy Monday, dit keer vertolkt door Question Mark & The Mysterians. Verder muziek van Meindert Talma, Gallowstreet, Miles Davis en Steve Marriot.

2 september 2016 00:00 Stormy 016

Felix Rottenberg draait vanavond weer muziek voor de vrienden van 40UP en hij lost een belofte in vanavond. Veel muziek van Kevin Ayers. Verder muziek van Keith Richards and een saluut aan Toots Thielemans.

26 augustus 2016 00:00 Stormy 015

Mr. Stormy, Felix Rottenberg is er vanavond weer en natuurlijk opent Felix weer met een versie van Stormy Monday, ditmaal van Jethro Tull. Ook muziek van Ben Poole, Hound Dog Taylor, Lefties Soul Connection, Koko Taylor en James Brown.

19 augustus 2016 00:00 Stormy 014

Mr. Stormy Felix Rottenberg opent met speciale uitvoering van Stormy Monday namelijk een unplugged opname van The Jackson 5. Ook muziek van Van Morrison en Steve Winwood. Ook een muzikaal ode aan Eric Clapton en in het speciaal bands waar hij deel van uitmaakte.

5 augustus 2016 00:00 Stormy 012

Felix Rottenberg draait muziek voor de vrienden van 40UP Radio. Muziek uit zijn jukebox vol associaties en aanbevelingen van liefhebbers. Een mooie mix van soul, blues, funk, jazz en indie.

29 juli 2016 00:00 Stormy 011

Felix Rottenberg draait in Stormy weer een kleurrijk palet van platen. onder meer muziek van Spinvis, Steel Dan, Tin Soldier, Sweet d’Buster en Etta James. Felix is op zoek naar het album Stars & Stips van Stips, Borgers en Cesar Zuiderwijk, mocht u dit album thuis hebben liggen, stuurt u dan een mail aan info@40upradio.nl of plaats een opmerking op facebook.

22 juli 2016 00:00 Stormy 010

Felix Rottenberg draait ditmaal de Stormy uitvoering van Gary Moore om de show mee te openen. Verder kijkt hij terug op North Sea Jazz 2016 muziek van NSJ compositie wedstrijd winnaar Joris Roelofs feat. Aaron Goldberg & Matt Penman & Ari Hoenig, Shishani en Maxwell

15 juli 2016 00:00 Stormy 009

Zoals gewoonlijk opent Felix zijn show met een versie van Stormy Monday, dit maal is het Bobby Bland, William Bell, Allan Stone en een meesterlijke track van The Roots.

8 juli 2016 00:00 Stormy 008

Stormy is er ook weer. Felix Rottenberg Fijne muziek van Koko Taylor, Phil Bee’s Freedom, Michiel Tegelberg en Neil Young.

1 juli 2016 00:00 Stormy 007

Felix Rottenberg is getipt door een luisteraar en draait op verzoek een speciale versie van Stormy Monday. Verder muziek van Freddie Scott, The Isley Brothers, Con Funk Shun en de Nederlandse zangeres Ntjam Rosie.

24 juni 2016 00:00 Stormy 006

Felix Rottenberg draait muziek voor de vrienden van 40UP Radio. Muziek uit zijn jukebox vol associaties en aanbevelingen van liefhebbers. Een mooie mix van soul, blues, funk, jazz en indie.

17 juni 2016 00:00 Stormy 005

Felix Rottenberg draait muziek voor de vrienden van 40UP Radio. Muziek uit zijn jukebox vol associaties en aanbevelingen van liefhebbers. Een mooie mix van soul, blues, funk, jazz en indie.

10 juni 2016 00:00 Stormy 004

Felix Rottenberg draait muziek voor de vrienden van 40UP Radio. Muziek uit zijn jukebox vol associaties en aanbevelingen van liefhebbers. Een mooie mix van soul, blues, funk, jazz en indie.

3 juni 2016 00:00 Stormy 003

Felix Rottenberg draait muziek voor de vrienden van 40UP Radio. Muziek uit zijn jukebox vol associaties en aanbevelingen van liefhebbers. Een mooie mix van soul, blues, funk, jazz en indie.

27 mei 2016 00:00 Stormy 002

Felix Rottenberg draait muziek voor de vrienden van 40UP Radio. Muziek uit zijn jukebox vol associaties en aanbevelingen van liefhebbers. Een mooie mix van soul, blues, funk, jazz en indie.

20 mei 2016 00:00 Stormy 001

Felix Rottenberg draait muziek voor de vrienden van 40UP Radio. Muziek uit zijn jukebox vol associaties en aanbevelingen van liefhebbers. Een mooie mix van soul, blues, funk, jazz en indie.

Door verder te bladeren of door op "Ik ga akkoord" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het gebruik van de website te analyseren en onze marketingactiviteiten te ondersteunen.
privacy verklaring
Ik ga akkoord
By continuing to browse or by clicking "Accept All Cookies" you agree to the storing of first and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Cookie Policy
Cookie Settings
Accept All Cookies