Why I Quit Composing 008 – Te gast: Bert Dijkstra

Om 21:00 uur hoor je Hans Vandenburg met Why I Quit Composing op 40UP Radio. Te gast is Bert Dijkstra, art director en designer van platenhoezen. Hans en Bert praten over muziek en platenhoezen. Je hoort muziek van Iggy Pop, David Bowie, Le Tigre, Suede, The Avonden, Go-Kart Mozart en Fad Gadget.

Datum Titel
3 december 2019 21:00 Why I Quit Composing 008 – Te gast: Bert Dijkstra

Te gast is Bert Dijkstra, art director en designer van platenhoezen. Hans en Bert praten over muziek en platenhoezen. Je hoort muziek van Iggy Pop, David Bowie, Le Tigre, Suede, The Avonden, Go-Kart Mozart en Fad Gadget.

26 november 2019 21:00 Why I Quit Composing 007

Met dit keer muziek van Eagles of Death Metal, White Denim, Cuby & The Blizzards, The Fixx, The Undertones, Spinvis, Hallo Venray.

19 november 2019 21:00 Why I Quit Composing 006

Je hoort muziek van Voicst, De Staat, The Beatles, The Flaming Lipps, The Byrds, Prefab Sprout en The Beach Boys.

12 november 2019 21:00 Why I Quit Composing 005

Vandaag hoor je muziek van The Pretenders, Elbow, Dan Hicks & His Hot Licks, Andy Pratt, Peter Ivers, Portishead en Trentemøller.

5 november 2019 21:00 Why I Quit Composing 004

Vandaag hoor je muziek van Trio, Loudon Wainwright III, Little Dragon, Air en Angus & Julia Stone.

29 oktober 2019 21:00 Why I Quit Composing 003

Met dit keer muziek van The Beatles, The Kinks, Rodriguez, Van Dyke Parks, Tom Waits, Rufus Wainright en Jeff Buckley.

22 oktober 2019 21:00 Why I Quit Composing 002

Vandaag met muziek van Fad Gadget, Prince, Daniel Lanois, Half Moon Run, Los Lobos, Thomas Dybdahl, Soul Coughing en Grant Lee Buffalo.

15 oktober 2019 21:00 Why I Quit Composing 001

Vanaf vandaag om 21:00 uur nieuw op 40UP Radio Hans Vandenburg van Gruppo Sportivo zijn programma Why I Quit Composing. Hans draait muziek die hij zó vreselijk goed vindt dat hij de gedachte van zelf maar ‘s een keer op te houden met dat componeren nauwelijks kan onderdrukken. Om 21:00 uur de eerste uitzending met muziek van Phoenix, Sufjan Stevens, Captain Beefheart, Foster The People, Azzido Da Bass en Peter Bjorn and John.

Door verder te bladeren of door op "Ik ga akkoord" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het gebruik van de website te analyseren en onze marketingactiviteiten te ondersteunen.
privacy verklaring
Ik ga akkoord
By continuing to browse or by clicking "Accept All Cookies" you agree to the storing of first and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Cookie Policy
Cookie Settings
Accept All Cookies