Laatste herfsttournee A Song Journey

Presentator, schrijver, DJ en eminence grise van de popjournalistiek Jan Donkers vervolgt samen met zijn kompanen Edo Donkers, Abel de Lange en Louis Ter Burg zijn reis door Noord-Amerika.

De Song Journey Expres gaat na twee succesvolle edities in 2018 ten derde male door het hele land met een nieuw programma. Het thema is dit keer Love and Loss…

Opnieuw hebben Louis ter Burg, Abel de Lange, Edo Donkers en Jan Donkers gegrasduind in het Grote Amerikaanse Songbook en komen tevoorschijn met een verrassende selectie songs die onder deze universele noemer te rangschikken vallen. De emoties van een grote liefde, het onblusbaar geloof in de Amerikaanse Droom, maar ook het verdriet en de verbittering als die Droom niet blijkt uit te komen en de grote liefde verdwenen is.

Als je het hebt over deze thema’s dan is Bruce Springsteen natuurlijk nooit ver weg, maar verder zouden zomaar songs uit het repertoire van Tom T. Hall, Dayna Kurtz, George Jones, Nathan Bell, Greg Trooper, Merle Haggard en natuurlijk Doug Sahm langs kunnen komen.

Get your tickets now. All aboard!

  • zaterdag 26 oktober –Katwijk – 20.30
  • vrijdag 15  november – Tivoli – Utrecht – 20.30
  • zaterdag 16 november – Lutherse Kerk – Nijmegen – 20.30
  • zaterdag 23 november – BAC – Amsterdam – 20.30
  • zondag 24 november – BAC – Amsterdam – 15.00
  • dinsdag 17 december – Folk in de Walden – Oentsjerk – 20.15

Het verhaal van het ontstaan van A Song Journey, meer foto’s en muziekfragmenten zijn ook te vinden op de website van A Song Journey.