Posthumourly is het nieuwe soloalbum van Hans Vandenburg

Hans Vandenburg (ex-Gruppo Sportivo):

De kans dat er bij de Spelen iets gebeurt met Tokyo is, denk ik, even groot als de kans dat Quentin Tarrantino in een platenzaak een nummer van Gruppo vindt en dat in een film gebruikt.’
Posthumourly zou eerst Over my like heten. “Dat vond ik toch wat te plat,” zegt Hans Vandenburg (73). “Het idee was bij leven al een postuum album uit te brengen. Ik dacht: als ik dat nu al doe, kunnen anderen het straks niet meer verknallen. Als anderen het doen, kiezen ze vast nummers die ik er ­liever niet op wil hebben of zetten ze op de hoes een verkeerde foto van me.

Twee jaar geleden verscheen van Gruppo Sportivo nog het album Great. Is er een groot verschil tussen het maken van een groeps- en een soloalbum?
Lees het volledige interview verder bij Het Parool

 

Hans Vandenburg met zijn nieuwe plaat Posthumourly. Fotografie: Studio Linda Stulic

 

 

Door verder te bladeren of door op "Ik ga akkoord" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het gebruik van de website te analyseren en onze marketingactiviteiten te ondersteunen.
privacy verklaring
Ik ga akkoord
By continuing to browse or by clicking "Accept All Cookies" you agree to the storing of first and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Cookie Policy
Cookie Settings
Accept All Cookies